Text

Nedbemanninger


Hos oss i Felicitas er vi spesialister på å støtte firmaer og tilrettelegge og ivareta hele nedbemanningsprosessen. Vi har mange års erfaring både med små og store nedbemanningsprosesser – og svært gode referanser.

Har dere spørsmål rundt dette eller er bedriften deres i en situasjon hvor dere trenger en profesjonell samarbeidspartner til å hjelpe bedriftens ledelse med fremtidig behov for omstilling  og nedbemanning, ta kontakt med oss. Vi er kjent for å svinge oss raskt om nødvendig!

Text

Vi sikrer gjennomføring

  • Felicitas sikrer at medarbeidere som blir berørt av omstillingen skal oppleve å bli sett som enkeltindivid og få fokus mot nye muligheter.  Det legges vekt på hjelp og støtte til bevisstgjøring og jobbsøkerprosessen.

  • Vårt utgangspunkt er at både de overtallige kandidatene og arbeidsgiver skal sitte igjen med en positiv opplevelse etter endt omstilling.

  • Ledelsen skal oppleve trygghet for at de personene som berøres av virksomhetens besluttede endringer blir ivaretatt på en god, profesjonell og ryddig måte.


TextButton
Text

Våre kontorer:


Post og Besøksadresse Drammen:

Felicitas AS
Nedre Storgate 43
3015 Drammen

 

E-post: post@felicitas.no

Org.nr.: 819 639 892

  

Besøksadresse Oslo:

Felicitas AS
Karenslyst allè 8A Skøyen
0278 Oslo


Telefonnummer: +47 908 95 435/ +47 463 30 000

Text

Send oss en forespørsel

Form2
Navn
Name is required
Telefonnummer
Phone number is required
E-post
E-mail address is required
Forespørsel
Please write us a message. The field is required.
Send
Text

hans-erik@felicitas.no | Tlf: 463 30 000

Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon